Hát üdv, kitartó aeternumisták!

Azt hiszem az egész zenekar nevében beszélhetek, amikor azt mondom, hogy köszönettel tartozunk nektek a tegnapi bulin tanúsított kitartásotokért. Istenes csúszásnak voltunk szem- és fültanúi, ennek okát nyilván nem a fagyott utak környékén kell keresgélni, dehát mindegy is, ez benne van a pakliban. A műsoridőnk sem bánta és több időnk volt inni, végtére is jól jártunk, nem? ;)

Amellett, hogy a közönség a legnagyobb kritikus (és tőletek -ahogy nekem átjött- csupa pozitív kritikát kaptunk), sokat számít egy-két "hozzáértőbb" ember véleménye is. Tök jó dolgokat hallottam magunkról. :D Például, hogy éltünk a színpadon. Ez így is volt, de ezt is nektek köszönhetjük, legalábbis én így vallom, tudjátok...a kölcsönhatás a közönség és a zenészek között. Örömmel tapasztaltam, hogy ez tegnap is hibátlanul működött. :) A hegedűsünket, Andrást illetően is jó dolgokat csicseregtek a madarak: sikerült olyan hangerőt kikönyörögni a hegedű részére (riszpekt: Gyuri, Domci :D), ami elég volt ahhoz, hogy ez a szegény akusztikus hangszer érvényesülni tudjon, tehát nem koptatta hiába  a vonóját, höhö. Sok dicséret érte a játékát is, mondtam én, hogy közénk való. :) Úúú, még sok mindent írhatnék, de nem akarok a technikai (és a hangulati-érzelgős-jajdejóvolt :D)részletekbe belemenni. A lényeg az, hogy hú meg ha. Azt hiszem, fejlődtünk, mindenki a maga kis irányába és ez zsírfeka...khm..jó. :)  

És hogy mi volt még tegnap? Nemcsak Aeternum koncert, hanem egy kedves barátunk szülinapja is, nevezetesen Balog Petráé. Sok boldog szülinapot és további zúzós bulikat kívánunk neki itt is. Emiéknek meg sokévnyi kéz a kézbent. ;)

Szóval visszatérve az elejére (csak hogy a keretes szerkezet kritériuma teljesüljön) jó volt veletek, köszönjük, hogy ennyire velünk vagytok, hogy támogattok némi alkohollal amikor fent a színpadon izzadunk, köszi hogy lájkoltok (az a "Lájk"-os papír, hát az tényleg nagyon betalált :))...és még folytathatnám ítéletnapig, de inkább csak annyit mondok, hogy köszi, hogy ilyen jó érzés nektek zenélni. 

Lávenpísz(enrákenroll)

((P.S.: Legközelebb a Mentát szedjük szét a ti segítségetekkel január nyócadikán, egy csodás szombati napon. Gyertek sokan! Részletekért tessék figyelni minket féjszbúkon ;) )) 

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr382525014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása