Hát újra itt. Igen, ezt az estét is nehéz volt kipihenni. :) (Sajnálom, ezúttal sem tudom kizárni posztomból a szubjektivitást.) Nos, nyilván nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy mindannyian nagyon vártuk a zenekarból ezt a koncertet, hiszen a Dürer Kert az egyik kedvenc helyünk az eddig kipróbáltak közül - és talán érthető is, hogy miért, ha azt nézzük, hogy mennyi  pozitív visszajelzést kaptunk a "hangzást" illetően. A lényeg, hogy öröm volt ott, nektek zenélni, reméljük, hogy a közeljövőben többször is lesz rá lehetőségünk.

Azt azért talán nem ártana tudnotok az aeternumi "mi hogy megy?" átérzéséhez, hogy általában minden jól sikerült koncert előtt valakinek nagyon pocsék hangulata szokott lenni. A legutóbbi Vörös Yukas történet előtt Domci volt a soros, most én. Valóban nem volt túl jó kedvem, de ez a koncert során változott természetesen. :) Hát...izé...érdekes ez a hagyomány. Emellett van egy másik is: ha nem sikerül olyan  jól a koncert előtti próbánk, akkor jó lesz a buli. Nem, amúgy nem vagyunk babonásak, áá.

Szóval minden megvolt: Ti is ott voltatok, mi is ott voltunk (fú, ezt az egybeesést, komolyan...), a rosszkedv adott volt, ami végül jókedvre váltott, volt alkohol, fasza fények, füstgép (egy perces néma csend Gyuri hangszálai emlékére :). És mindezek mellett volt egy meglepetésünk is számotokra: Németh András, az újoncunk, aki mostantól tokkal vonóval fogja erősíteni a mezőnyt. Szerintünk - és a visszajelzések alapján is - jól debütált, tehát nem semmi a gyerek.

Akik ott voltak, azok érzékelhették, hogy azért voltunk egy páran. Ez nem kis büszkeséggel tölt el minket, hiszen a kemény számadatok (amiket ha nem muszáj, nem idéznék) is azt mutatják, hogy a kisteremben megrendezett koncertek közül a miénken voltak tegnap este a legtöbben. És ami számomra még fontosabb volt az az, hogy (bár nem először, de) egy-két szám alatt (a durva kontrollok mellett is) lehetett hallani a hangotokat. Hihetetlen jó érzés volt, sokadjára is köszi.  

Itt jelezném, hogy nem kell ám egyből elrohanni koncert után, hiszen egy közös ivászatra mindenki vevő részünkről, szóval ha van kedvetek, tudjátok hol találtok minket (ahol van sör ;)).

A következő koncertünk a Vörös Yukban lesz december 17-én, de addig még úgy is hallatni fogunk magunkról, tehát nem késtek le semmiről.

És ami még fontos és jó lehet: már mi is fent vagyunk a Fészbúkon, Fácsén, Arc-Könyvön, ki hogy mondja, szóval terjedünk, mint a vírus, tessék elkapni minket. (itt is vagyunk, juj de hosszú ez a link, segáz: http://www.facebook.com/#!/pages/Aeternum/135504156498958 )Akinek van valamilyen (vállalható!) fotója rólunk, az kérjük jelezze, vagy ossza meg. Köszi!

Csókolom

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr522376996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása