...kellett volna a szombati napra. Kár, hogy nem lehet kikölcsönözni egy bazi bárkát, szerintem ha minden zenekar beleadott volna egy keveset, megoldhattuk volna a dolgot. :) Mert esett kérem szépen, mint az állat. Annyira esett, hogy a magammal hozott hajszárítóval (igen, egy nőnél MINDEN van, ezért hurcolunk magunkkal Mary Poppins táskát) szárítgattam a hajam-ruhám-életem. A hangszerek sem úszták meg a zuhanyt, sok emberkén láttam az idegbaj kezdeti jeleit, amikor elővették a hangszerüket és látták, hogy vizesek. Szóval...ma este megálmodtam egy bárkát...a tervek már megvannak, csak megfelelő mennyiségű fa kell hozzá, megcsináljuk. :)

Feelingje annyiban azért volt az esőnek, hogy már a VY falain is folyt a víz. Nagyon durván nézett ki, de mivel pirosak voltak a falak, ezért úgy nézett ki, mintha vér csorgott volna le a falak mentén.

A buliról egyszavas összefoglalóban annyit tudok mondani, hogy: "pörgés". A zenekarok kitettek magukért, a közönség pedig megpróbált egyszerre eleget tenni a "használjuk ki a legjobban azt az ezrest" és a "hallgassuk meg a bandákat" feladatnak, ami szintén becsülendő. Mi sok új élménnyel jöttünk el a helyről, nagyon jó közönségünk volt, köszönjük nektek még egyszer, hogy velünk buliztatok!

 

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

(mégmégmég)

 

(külön köszönet a helynek és Daninak a szervezőnek, aki Roli ruháját megszárította azzal a fasza lámpával, ami a kaják melegentartására lett kitalálva :D)

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr232010325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása