Üdv mindenkinek!

Na az a nagy helyzet van, hogy holnap (szombaton) a próba után 13 óra magasságában lehet tőlünk jegyet venni a május elseji Battle of Universities döntőre. Ne haragudjatok, hogy erről csak most értesültök, de a jegyeket eleve tegnap, azaz csütörtökön vettem át, és most épp azon vagyok, hogy minél több embert összetrombitáljak. A jegyeket a Shakesbeer nevű rendkívül kedves sörözőnkben tudjátok megvásárolni, 1000Ft-os elővételi áron (helyszínen 1500). Emellett nem lenne probléma ha minél többen választanátok az elővételi megoldást, mivel nekünk is minél több jegyet le kell adnunk. A buli amúgy mint ahogy olvashatjátok is jobb oldalt a Dürer Kert nagytermében lesz, vendégzenekarként fellép a Subscribe is. 17:00-ra kéne odamenni, mivel a zenekarok fellépési sorrendje a helyszínen kerül sorsolásra. A fellépő zenekarokat a szerv. szekciókra osztotta, mi az első szekcióba kerültünk, azaz mi valamikor 17:00-19:30 között fogunk fellépni.

Hogy hogy jutsz el a Shakesbeerbe?

1024 Budapest, Lövőház u. 31.

itt találtok térképet is: www.port.hu/pls/w/organization.organization_page
vagy esetleg a cím alapján inkább ajánlom figyelmetekbe a maps.google.com -ot
 

amúgy meg:
gondolom a Mammut 1 és 2 bevásárlóközpontokat nem kell bemutatnom senkinek. A köztük húzódó utca a Lövőház utca, amin Te, kedves Aeternum fan, el fogsz indulni holnap 13 óra környékén befelé (a Marczibányi tér felé) a Mammut 2, azaz a járda jobb oldalán, majd a második háztömbben találkoztok egy trafikkal, utána kicsivel egy gyrosossal, majd utána magával a Shakessel! Ha úgy valaki jobban kiismeri magát, akkor a Keleti Fűszeres nevű -többek között- vízipipával (is) foglalkozó bolttal nagyjából szemben van a Shakesbeer. Ha minden jól megy akkor ott várlak Titeket!

Remélem minél többen eljöttök, mind a Shakesbeerbe, mind a koncertre, addig is State buoni… se potete, és METÁL (meg ilyenek) MINDENKINEK!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr831946154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása