Köszönjük a díszes nagyérdeműnek, hogy lehetővé tette, hogy egy hatalmas bulit csináljunk tegnap (február 26-án, pénteken) a Ráday Kupolában! Ezúton kérnék elnézést azoktól, akik nem tudtak maradni a módosult, 22:20-as kezdésig. Többek között nekik is üzzenném, hogy a bandára szavazó közönség kevésnek bizonyult, de aggodalomra semmi ok, mivel a zsűri az Aeternumot választotta továbbjutásra! Így -legnagyobb örömünkre- találkozunk a Battle of Universities tehetségkutató döntőjében, ahol vendégzenekarként fellép a Subscribe! Mindenkit szeretettel várunk tehát a döntőben, illetve az addig közbeeső koncerteken! Addig is Mámorban (hehe;-)), alkoholban, illetve hatalmas bulikban gazdag éjszakákat és nappalokat kíván az Aeternum együttes mindenkinek. Találkozunk legközelebb! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr851794918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wind Aeternum · http://rockerek.hu/Wind 2010.03.01. 14:36:08

A kezdeti nehézségek ellenére elég jó buli lett belőle, én is köszönöm mindenkinek a részvételt (nélkületeknemmentvolna, satöbbisatöbbi)!:D

Találkozzunk 19-én a Vörös Yukban (elvben ingyenes lesz a belépés, de majd postolunk még vele kapcsolatban;)) !
süti beállítások módosítása