No, emberek!

A már rettentően felkonferált, nagy hype-al körülvert meg "ígymegúgy-elbarmolt" fotók közül kiraktam pár szimpatikusabbat a banda tagjainak neve alá a jobb oldali sávban, hogy még is csak pofásabbak legyünk, habár már most látom hogy önkényeskedésem miatt biztosan lesz valaki akitől még kapok ezekért :-). Akik az elején is olvasták a blogot tudják, hogy Tamás barátunk kooperálásával majd készülnek *köhmm* profi fotók is, ezek természetesen még nem azok (annál inkább a margitszigeti állatoskodás gyümölcsei), viszont amint meglesznek, helycserés támadást fognak kezdeményezni a jelenlegi képekkel :-). Természetesen ezek sem fognak elveszni a Valhalla előtt tátongó nagy abisszába, lehet lesz majd egy ilyen Aeternum-UNCUT - Rendezői Változat részleg is teli fun dolgokkal. Már elég sok poént lelőttek előttem, szóval csak annyit mondanék el, hogy mindenki készülődik a koncertre, kömény munka folyik, megnyomjuk a próbák rendszerességét az utolsó hetekben, egyszóval csináljuk-csináljuk-csináljuk, és emellett -akár csak Ti-, rettentően kíváncsiak vagyunk :-).

Ha már nálam a staféta (értsd: ha már elvettem a stafétát) nem akarok kimaradni a sorból; hadd szóljak pár szót új dobosunkról, Kristófról!
Kristóf egy elég rendesen Rock'n'Roll-fész dobosforma, aki úgy dobol mint egy állat!!! Rendkívül jó vele zenélni, nagyon hamar tanul, lelkes, szenvedélyes a zenében, többnyire vevő a sz*r poénjainkra, és más egyebek közt nem akármilyen egyéniség :-).
Mióta velünk dobol, a számainkat leginkább olyan növényekhez tudnám hasonlítani, amiket jó alaposan meglocsolnak (nem rothadásig!), s ezáltal életre kelnek: frissek és zamatosak. Többek között ezzel karöltve üzennék rajongóink egy részének, akik hiányolták legutóbbi, Vörös Yuk-os fellépésünk során Heroes of Valhalla című számunkat, hogy kárpótlásul nem csak ezen kedvenc számukat kapják deluxe kivitelben, hanem repertoárunk többi eleme is új köntösben érkezik!

Ezzel búcsúzunk mára, mostanában reméljük össze tudjuk hozni a gyakoribb postokat!

Babinéni csőőőőőőőőőőő!

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr321930519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solinne 2010.04.18. 01:35:10

hej. tartalmi megjegyzés: a bandatagok neve felett vannak a hozzájuk tartozó képentyűk, nem a nevek alatt, bár azt hiszem, ez minimum egy, optimálisan három és maximum öt esetben nyilvánvaló ;)

igen, tudom, hogy tök felesleges eme poszt, de unalmas szakdolgozni.

Wind Aeternum · http://rockerek.hu/Wind 2010.04.18. 09:25:35

Amikor én postoltam, még nem voltak:P...

Amúgy mindenkinek a "dili" képét küldtem el Daninak...bocsi..:D

DarkSeal 2010.04.18. 09:39:20

@Solinne:
Kedves, drága, egyetlen Noyám!
A képek -képzeld- DIREKT vannak a nevek fölött! (nem gondoltad volna mi?;-)).

@Wind Aeternum:
:P xD

Solinne 2010.04.18. 12:12:18

Domcim, Drága! Értem én, csak te azt írtad, hogy "a banda tagjainak neve alá" kerülnek a képek, amit kétféleképpen lehet értelmezni: vagy úgy, hogy a bandatagok címke alá, ami ott bukik meg, hogy a 'nevei' szócska is szerepel az idézett szövegrészletben, vagy úgy, hogy van egy név, és a hozzá tartozó pikcsör alatta van. ez már helyesebb értelmezés lenne, csakhogy a névhez tartozó kép a név felett van és nem alatt. érted.
süti beállítások módosítása