Hejhó!

No ezen is túl volnánk, az Éretlenek Fesztiválja sikeresen lezajlott a Vörös Yukban mindenféle különösebb komplikáció nélkül. Remek hangulat alakult ki a Yukban pár óra erejéig, hála főként az ott tartózkodó közönségnek! 23:20 környékén léptünk végül a színpadra, úgyhogy ezúton is köszönnénk meg a közönségnek a hangulatot, ami lehetővé tette, hogy egy nagyszerű koncertet csapjunk, a hangmérnökök segítőkészségét és állóképességét, mivel nem semmi este 19 órától hajnali 2ig talpon lenni és minden banda kénye kedve szerint állítgatni a színpadot, illetve végül de nem utolsó sorban a szervezésnek köszönnénk meg, hogy megteremtették ezt a bulit, ahol ennyi ember jól érezhette magát. Akik nem jöttek el bánhatják, akik meg ott voltak tudhatják, hogy május 15én egy eléggé rendhagyó Aeternum bulit láthattak a Vörös Yukban. Improvizációs jam-sessionökkel, 3 mikrofonnal, néhol hörgéssel és kísérő énekkel teli koncertet sikerült csinálnunk a Ti segítségetekkel! A koncert és a zárás után átmentünk a Kék Yukba, ahol éppen egy visual-keis buli ment. Hát mondanom sem kell nem tudtuk eldönteni, hogy röhögjünk vagy sírjunk. A 13 éves smároló és egymáson lovagoló lányok?/fiúk?-tól kezdve minden egyéb lehetséges jelenséggel találkozhattunk, miközben dübörgött a tücctücc-hörgős japán zene. Egy darabig bírtuk, aztán leléptünk, de még mindig röhögünk ha csak visszagondolunk rá... nem baj ilyen is kell, remélem nem sértettem meg senkit az esetleges zenei ízlése miatt :-)... Mindenesetre köszönjük Nektek mégegyszer hogy eljöttetek, a szervező blogján még olvashattok a buliról (danrock.freeblog.hu/archives/2010/05/16/Majus_15_ahogy_a_szervezo_latta/), addig is jó szórakozást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr852009668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solinne 2010.05.17. 15:10:57

hiányzik. még-még-még. ilyet, sokat. (nyilván a koncertre gondolok itt és nem az egymás hegyén-hátán smároló ifjoncokra..)

Domci, mindenki a saját kedvére smárol azzal, akivel akar. ja, pfúj, ja, nem kéne, de ők sem szólnak bele a te perverzióidba. :)

bummcsikuvávááá 2010.05.19. 11:12:17

Jájjj, nagyon ott volt a koncert!!!:D:D:D Imádtuk! Mikor lesz a következő?:D

Ilyasviel · http://ilyasviel.blog.hu/ 2010.05.21. 14:09:57

Jó kis móka volt, még így is, hogy félgőzzel tudtam csak tombolni ^^"

Solinne 2010.05.23. 15:51:19

@bummcsikuvávááá: a következő koncert május 29-én lesz a Cream Pubban az After Rain zenekarral. Személy szerint semmilyen részletet nem tudok még a dologról, de idővel minden kiderül, ígérem :D
süti beállítások módosítása