Solinne 2010.04.17. 22:30

Szintén ma

Nos igen, ahogy azt már Gyuri említette, a mai napunk kicsit sűrű volt, és nem gyengén hosszú is. Talán először volt ilyen, mióta Kristóf velünk zúzza, és őszintén szólva nem ártott már egy bandanapot csapni. Az egyetlen probléma forrása az Aeternum gyomra volt, szerintem mindannyian farkaséhesek voltunk.A fényképezkedést pedig valóban elhülyéskedtük. Én fotóztam a többieket. :) Mindenki adta a formáját, és azt is megtanultuk, hogy nem szabad Kristóf kapucniját bántani. A fényképezőgép sajnos út közben feladta aksiügyileg az eksönt, ezért mobillal folytattuk tovább a bandafotózást (Eszternek ezúton is köszi :).

További hangulatok: Gergőnek új pedálja van, amihez, mint úgy általában az olyan dolgokhoz, ami technika és jujj és jajj, nem értek semmit de klasszikust idézve annyit mondhatok róla, hogy "krva jó". Ad egy löketet a basszusnak, az biztos. Ja, és van egy megoldatlan rejtélyünk. Gergő kapott egy aksinak tűnő tárgyat a pedálhoz, de sehova sem passzol. Lehet, hogy a fényképezőhöz küldték vissza a jövőből az idegenek? x)

Nem annyira Aeternum, és mégis: Gyurival tegnap egy kicsit összeültünk zenélni, és hát igen, le sem tagadhatnánk, hogy együtt "nőttünk-növünk" fel zeneileg. Jó érzés volt "egy húron pendülni". :) Mondjuk nem is nehéz, hiszen valamiylen szinten kiszámítható, hogy mi után mi jöhet, de akkor is jó volt a tegnapi. Valami kis kezdeményt is sikerült lekottázni (ami eredetileg egy gyakorlatnak indult-szeretem "kínozni" magam), majd kialakul valami belőle.

A próba valóban jó volt, a Sötétség Angyalának külön örültünk, jó élményekkel tudtuk zárni a mai napot is. Remélhetőleg Ti is megérzitek majd a régebbi koncertek és a májusi döntő közötti különbséget, amit szerintem -hogy stílusos legyek, höhö- zongorázni lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr831930392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KisCsaj 2010.05.03. 20:08:03

Hátnincsmit :) Jó volt az a nap :)
süti beállítások módosítása