ZombI 2010.04.15. 12:41

A doboktól...

Üdv mindenkinek! Mivel új tag vagyok és az események felgyorsultak körülöttem a zenekarban, igyekszem észlelni azokat és nem lemaradni.

Én egy kicsit erős kifejezésnek érzem azt h idióta...de jobban belegondolva és magamba nézve talán igaz ;) de az biztos, hogy ha ez így van akkor megtaláltam a helyem. Annak ellenére, hogy tagságom a zenekarban még igencsak kezdeti stádiumban van, én nagyon jól érzem magam és a zenében kiélhetem kreatív hajlamaimat. VÉGRE LEHET TECHNIKÁZNI!!!!! ez az ami nagyon boldoggá tesz és az, hogy a zene megköveteli ezt! Ez nagyon ritka. Ami ebből következik, hogy "leszakad" a lábam próba végére és elfáradok egy kissé. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy de jó nekik maximum csak szellemileg fáradnak el mert csak az ujjaik dolgoznak, míg nekem mind a 4 végtagom folyamatosan jár. :)

Igyekszem minél többet gyakorolni és egyre jobban megy, SZÓVAL gyermekeim a borban, ha eljöttök koncertre, LEDUPLÁZOM A MARADÉK A LELKETEKET A POKOLBA, OLYAN JÓ LESZ!!! :D YEEEEEEEEEEEEE!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://aeternum.blog.hu/api/trackback/id/tr371923259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wind Aeternum · http://rockerek.hu/Wind 2010.04.15. 21:22:03

Több hozzászólásom is lenne:

-az idiótával nem tudom mi bajod...:D
-mi is elfáradunk, amilyen tempót néha diktálsz, azt hiszem, hogy leszakad a szám végére a kezem!:D
-május elseje valóban "agyszétkúró" lesz!:D

Solinne 2010.04.17. 17:04:43

hm, azt hiszem, el tudom képzelni, hogy milyen hulla lehetsz egy próba végére. x)
én személy szerint szeretem ezt a fajta fáradtságot..amikor szétzenéled magad, és olyan elégedetten hagyod el a próbatermet :)
jaja, reméljük a májusi első aranyat ér :))
süti beállítások módosítása